Afspraak

Je bent welkom om een afspraak te maken of een vraag te stellen via dit formulier of mijn contactgegevens. Dit kan met en zonder verwijzing.

Wil je eerst telefonisch kort kennismaken, bel dan gerust, ik ontmoet je graag.


Het eerste gesprek, de intake, gaan we gelijk van start, want juist in een eerste gesprek komen patronen mooi aan de oppervlakte. Als je na dit eerste gesprek toch liever niet doorgaat, omdat ik of de vorm je niet past, dan breng ik deze intake uiteraard niet in rekening.
Contact

Vul onderstaand formulier in of bel me op 0621571164.

 
 
 
 

Tarieven & voorwaarden

Haptotherapie valt soms in je verzekering, of misschien wordt jouw traject wel vergoed door je werkgever? Meer informatie over de verschillende tarieven lees je hier.

Locatie Praktijk:


Gezondheidscentrum RUG

Plataanlaan 5

3741WE Baarn